24-05-2009

Andere pagina's bij Nieuws

13-02-2009

Meer 'Sitios de salsa' gezocht!

Heb jij de? salsa/latin-locatie in Madrid, Rome, Dublin, Praag, Londen, Buenos Aires, Riga of waar dan ook te wereld ontdekt, mail deze dan snel naar de redactie! Vermeld a.u.b. zoveel mogelijk relevante informatie:

  • naam en adres van de locatie;
  • contactgegevens locatie (telefoonnummer, e-mailadres, website);
  • praktische informatie (bereikbaarheidsinformatie, entreeprijs, openingstijden);
  • e?n geef in max. 100 woorden een persoonlijke indruk van deze locatie (je moet er dus we?l echt zijn geweest!);
  • Een foto erbij is welkom.
Veel salsaplezier deze zomer!

28-01-2008

Salsa wereldwijd

Zin in salsa op vakantie? Deze website, SalsaPower kan behulpzaam zijn bij je zoektocht naar een leuke salsa-locatie in den verre!

Cuba


Aruba


Meer salsa in Madrid


Meer salsa in Italie?


Sitios de salsa

30-12-2007

Salsa in Havana


Locatie: Liliesa (Lilly) Par Conzalez, Havana
Contact: tel: 05.2482440 (plus toegangsnummer Cuba),
e-mail: liliesa@correodecuba.cv
Tip van: Michele

Omschrijving
"Ik heb erg positieve ervaringen opgedaan met danslessen afgelopen weken (oktober/november 2007) in Cuba in Havana. Het is een dansschool die erg goed bekend staat. Je danst in de morgen, veelal twee uur achter elkaar. De ruimte is hoog, licht en open, een oud koloniaal pand in het oude centrum van Havana. 's Middags is er gelegenheid te dansen in diverse gelegenheden, veelal weten zij wat er te doen is op dat moment in de stad.

Zelf ben ik naar een prive?feest geweest en naar twee Casa's de La musica's waarvan een in het oude centrum, de andere in Miramar. Je hebt een optreden van live bands en een show van 17.00-21.00 uur en een van 23.00- 03.00 uur. Kosten varieren van 5 tot 15 Cubaanse dollars. De drankjes hebben normale prijzenJe hebt alle gelegenheid heerlijk te dansen, diverse stijlen maar met name Cubaanse salsa, son en reageton.

De lessen inhoudelijk worden erg goed gegeven. Ze kijkt wat je kunt en sluit aan bij je individuele behoefte. Je krijgt ook veel individuele aanwijzingen, wat belangrijk is als je al redelijk kunt dansen maar meer voor de finesses gaat. Wat ik persoonlijk geleerd heb zijn het soepel maken van het bovenlichaam en meer sierlijke dansbewegingen van zowel onder als bovenlichaam apart. Ik heb de tussenstap geleerd, de vierde tik welke in plaats komt van de rust bij de veelal door ons gedanste salsa; dit geeft rust in de dans.

Ik kreeg les van twee dames en twee heren. Kon dus van ieder wat leren. Heb in alles individueel les gehad waardoor het snel gaat en je te horen krijgt wat goed en minder goed gaat. Kortom, ik ben zeer enthousiast over het niveau, de aanpak en sfeer."

Praktisch
"Mijn pakket had ik via Neckermann geregeld hetgeen overbodig is: je kunt het veel goedkoper rechtstreeks regelen. Je kunt rechtstreeks met Lilly contact leggen en afspraken maken."

22-02-2009

SITIOS DE SALSA

Sitios de salsa

Sitios de salsa biedt een overzicht van 'vakantiesalsatips' van en voor bezoekers van deze site. Dit kunnen ervaringen zijn van salseros/zoukeros die op vakantie een leuke locatie hebben bezocht, maar ook tips voor leuke dansvakanties en salsacongressen in het buitenland.

Heb jij nog een tip?
Mail deze dan snel door naar de redactie.

Onjuiste informatie?
Salsalocaties komen en gaan, informatie kan achterhaald raken. Zie je onjuiste informatie op deze pagina? Mail dit dan door naar de redactie.

Meer salsa in Valparai?so


Meer salsa op Bali


Meer salsa in Budapest


Meer salsa in Berlijn