13-06-2007

Andere pagina's bij Nieuws

17-01-2010

Vrijwilliger bij SCB worden?

We kunnen nog steeds meer vrijwilligers gebruiken voor website (redactie en technisch) en voor de workshops. Vooral vrijwilligers die niet onder een commerciële vlag vallen en het leuk vinden workshops te geven. Maar we kunnen ook hulp gebruiken bij de administratie daaromtrent. Voor het laatste heeft enig gevoel voor sales en administratie de voorkeur. Dus voel je iets hiervoor en wil je meer weten over de werkzaamheden en de vergoeding, neem dan contact op met het bestuur van Salsa Comité Brabant

09-07-2007

Over ons...

Wil je meer te weten komen over wie SCB is en wat SCB en haar commissies doen? Kijk dan eens op de Over Ons-pagina!
09-07-2007

Kunst van salseros

Weer een nieuwe rubriek bij de e-cards: Salsa & Arte. Via deze cards maken zowel jij als de ontvanger kennis met kunst van salseros die bij hun werk zijn gei?nspireerd door salsa. De eerste drie kunst e-cards zijn inmiddels geplaatst, dus laat je inspireren!

Ben jij ook (salsa)kunstenaar? Stuur dan je (digitale) kunstwerk naar ons toe en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

30-06-2007

Videoverslag workshop Festival Mundial

Bekijk hier het filmpje wat Nieuwsbedrijf maakte van de merengue- en salsaworkshop die SCB-vrijwilligers gaven tijdens Festival Mundial. Let op! Het filmpje bevat twee items: het tweede item gaat over de workshop van SCB (je kunt het filmpje doorspoelen). Veel kijkplezier!

Newsflash

20-12-2010

SCB zoekt extra vrijwilligers!

Stichting Salsa Comité Brabant draait op volle toeren! Het afgelopen jaar hebben we weer vele activiteiten (mede)georganiseerd of er anderszins onze bijdrage aan geleverd, bijvoorbeeld door het geven van workshops. Het SCB-team bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die zich belangenloos, vanuit hun passie, inzetten voor de promotie van salsa in Brabant, op welke wijze dan ook.

Ben jij ook gek van salsa en lijkt het je leuk als vrijwilliger (tegen passende vergoeding) mee te draaien in onze stichting? Neem dan contact op met Marion del Prado voor meer informatie. Wil je de webredactie een handje helpen? Ben je een ster met de camera? Of ben je liever vliegende keep? Bijna alles is mogelijk, want we zoeken versterking op meerdere vlakken! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Maar vooral meer output. En dat komt een ieder te goede.

Wil je liever een incidentele bijdrage leveren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Daarnaast kun je ons altijd mailen als je iets leuks te melden hebt. Er staan verschillende rubrieken op deze website en kopij en/of tips daarvoor (of voor een leuke nieuwe rubriek?) is van harte welkom!

Hopelijk tot gauw!
Het SCB-team

28-09-2009

NEWSFLASH

Newsflash

Op deze pagina vind je berichten over Stichting Salsa Comité Brabant en haar commissies. Dit kunnen berichten zijn over de organisatie zelf, over haar activiteiten of bijvoorbeeld over de ontwikkeling van deze website.

20-11-2008

Shout it out!

Wil je iets kwijt aan de bezoekers van deze site? Shout it out in de shoutbox rechts onderaan op HOME! Bij 'Wie is online?' kun je zien wie tegelijk met jou op de site zit...als die persoon tenminste zijn naam heeft ingevuld door op het 'W.I.E.-poppetje' te klikken!

Let op! Kwetsende opmerkingen en reclameberichten worden uit de shoutbox verwijderd! Wil je een salsa-activiteit promoten, mail dan naar de redactie.