13-06-2007

Andere pagina's bij Nieuws

17-01-2010

Vrijwilliger bij SCB worden?

We kunnen nog steeds meer vrijwilligers gebruiken voor website (redactie en technisch) en voor de workshops. Vooral vrijwilligers die niet onder een commerciële vlag vallen en het leuk vinden workshops te geven. Maar we kunnen ook hulp gebruiken bij de administratie daaromtrent. Voor het laatste heeft enig gevoel voor sales en administratie de voorkeur. Dus voel je iets hiervoor en wil je meer weten over de werkzaamheden en de vergoeding, neem dan contact op met het bestuur van Salsa Comité Brabant

09-07-2007

Over ons...

Wil je meer te weten komen over wie SCB is en wat SCB en haar commissies doen? Kijk dan eens op de Over Ons-pagina!
09-07-2007

Kunst van salseros

Weer een nieuwe rubriek bij de e-cards: Salsa & Arte. Via deze cards maken zowel jij als de ontvanger kennis met kunst van salseros die bij hun werk zijn gei?nspireerd door salsa. De eerste drie kunst e-cards zijn inmiddels geplaatst, dus laat je inspireren!

Ben jij ook (salsa)kunstenaar? Stuur dan je (digitale) kunstwerk naar ons toe en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

30-06-2007

Videoverslag workshop Festival Mundial

Bekijk hier het filmpje wat Nieuwsbedrijf maakte van de merengue- en salsaworkshop die SCB-vrijwilligers gaven tijdens Festival Mundial. Let op! Het filmpje bevat twee items: het tweede item gaat over de workshop van SCB (je kunt het filmpje doorspoelen). Veel kijkplezier!

Newsflash

09-07-2007

Festival Mundial en Fie?sta del Sol succes voor SCB!

Ondanks het niet geheel droge weer waren beide festivals voor Salsacomite? Brabant een groot succes. De 'salsa-zichtbaarheid' was optimaal, het was toppie gezellig en super ook de 'oude salseros' van het eerste uur in Brabant weer te ontmoeten. Want die komen allemaal 'uit hun nest' bij deze festivals!

SCB wil bij dezen alle dansscholen, vrijwilligers en anderen die bij de organisatie betrokken waren van harte bedanken. Met name Johan (voor het aanbrengen van het contra regen-dak), de vrijwilligers en DJ's Gee-Ar, Wilbert en One Two! En mocht je de band La 33 ergens nog live kunnen gaan zien... doen!! Waar voor je geld; een topoptreden!

28-09-2009

NEWSFLASH

Newsflash

Op deze pagina vind je berichten over Stichting Salsa Comité Brabant en haar commissies. Dit kunnen berichten zijn over de organisatie zelf, over haar activiteiten of bijvoorbeeld over de ontwikkeling van deze website.

20-11-2008

Shout it out!

Wil je iets kwijt aan de bezoekers van deze site? Shout it out in de shoutbox rechts onderaan op HOME! Bij 'Wie is online?' kun je zien wie tegelijk met jou op de site zit...als die persoon tenminste zijn naam heeft ingevuld door op het 'W.I.E.-poppetje' te klikken!

Let op! Kwetsende opmerkingen en reclameberichten worden uit de shoutbox verwijderd! Wil je een salsa-activiteit promoten, mail dan naar de redactie.