13-06-2007

Andere pagina's bij Nieuws

17-01-2010

Vrijwilliger bij SCB worden?

We kunnen nog steeds meer vrijwilligers gebruiken voor website (redactie en technisch) en voor de workshops. Vooral vrijwilligers die niet onder een commerciële vlag vallen en het leuk vinden workshops te geven. Maar we kunnen ook hulp gebruiken bij de administratie daaromtrent. Voor het laatste heeft enig gevoel voor sales en administratie de voorkeur. Dus voel je iets hiervoor en wil je meer weten over de werkzaamheden en de vergoeding, neem dan contact op met het bestuur van Salsa Comité Brabant

09-07-2007

Over ons...

Wil je meer te weten komen over wie SCB is en wat SCB en haar commissies doen? Kijk dan eens op de Over Ons-pagina!
09-07-2007

Kunst van salseros

Weer een nieuwe rubriek bij de e-cards: Salsa & Arte. Via deze cards maken zowel jij als de ontvanger kennis met kunst van salseros die bij hun werk zijn gei?nspireerd door salsa. De eerste drie kunst e-cards zijn inmiddels geplaatst, dus laat je inspireren!

Ben jij ook (salsa)kunstenaar? Stuur dan je (digitale) kunstwerk naar ons toe en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

30-06-2007

Videoverslag workshop Festival Mundial

Bekijk hier het filmpje wat Nieuwsbedrijf maakte van de merengue- en salsaworkshop die SCB-vrijwilligers gaven tijdens Festival Mundial. Let op! Het filmpje bevat twee items: het tweede item gaat over de workshop van SCB (je kunt het filmpje doorspoelen). Veel kijkplezier!

Newsflash

20-04-2007

We gaan om... vanaf nu Salsa Comite? Brabant!

Een open brief van onze voorzitter aan alle vrijwilligers...

"Zoals jullie weten, is Stichting Salsa Comite? Brabant vorig jaar versterkt met een aantal bestuursleden uit verschillende windrichtingen van Brabant. Eigenlijk is er een fusie ontstaan en krachten zijn gebundeld.

We zijn een jaar verder: het is tijd om de status op te maken. Afgelopen jaar zijn wij bezig geweest om de verschillende organisaties, activiteiten en ideee?n samen te voegen (stichting, Radio Carrousel, redactie, websites, SalsaFun, carnaval etc). Er zijn werkprotocollen en statuten gemaakt. Inmiddels heeft ook onze voornaamste spreekbuis, de webportal, een belangrijke en noodzakelijke verandering doorgemaakt. En vanaf nu kom je via www.salsacomite.nl of www.salsafun.nl altijd bij dezelfde site uit.

De naam boven de website is veranderd in Salsa Comite? Brabant. Wij als bestuur hebben besloten dat wij niet langer het woord 'SalsaFun' gebruiken als groeps- en organisatienaam. Maar omdat eigenlijk alle activiteiten die wij doen onder het hoofdstuk 'fun' vallen, hebben we de kreet 'salsa is fun' als associatie onder Stichting Salsa Comite? Brabant gezet.

Qua uitvoering verandert er weinig ten opzichte van het afgelopen jaar: de redactie blijft de redactie, de SalsaFun Dancers die workshops en shows geven, heten nog steeds de SalsaFun Dancers, maar wij heten geen 'SalsaFun' meer. Wij zijn allen vrijwilligers voor een stichting die ten doel heeft de Brabantse salsa te promoten. Stay tuned om de verandering te zien de komende tijd!"

Met een swingende groet,

Andre? Engelman
voorzitter Stichting Salsa Comite? Brabant

28-09-2009

NEWSFLASH

Newsflash

Op deze pagina vind je berichten over Stichting Salsa Comité Brabant en haar commissies. Dit kunnen berichten zijn over de organisatie zelf, over haar activiteiten of bijvoorbeeld over de ontwikkeling van deze website.

20-11-2008

Shout it out!

Wil je iets kwijt aan de bezoekers van deze site? Shout it out in de shoutbox rechts onderaan op HOME! Bij 'Wie is online?' kun je zien wie tegelijk met jou op de site zit...als die persoon tenminste zijn naam heeft ingevuld door op het 'W.I.E.-poppetje' te klikken!

Let op! Kwetsende opmerkingen en reclameberichten worden uit de shoutbox verwijderd! Wil je een salsa-activiteit promoten, mail dan naar de redactie.