13-06-2007

Andere pagina's bij Nieuws

17-01-2010

Vrijwilliger bij SCB worden?

We kunnen nog steeds meer vrijwilligers gebruiken voor website (redactie en technisch) en voor de workshops. Vooral vrijwilligers die niet onder een commerciële vlag vallen en het leuk vinden workshops te geven. Maar we kunnen ook hulp gebruiken bij de administratie daaromtrent. Voor het laatste heeft enig gevoel voor sales en administratie de voorkeur. Dus voel je iets hiervoor en wil je meer weten over de werkzaamheden en de vergoeding, neem dan contact op met het bestuur van Salsa Comité Brabant

09-07-2007

Over ons...

Wil je meer te weten komen over wie SCB is en wat SCB en haar commissies doen? Kijk dan eens op de Over Ons-pagina!
09-07-2007

Kunst van salseros

Weer een nieuwe rubriek bij de e-cards: Salsa & Arte. Via deze cards maken zowel jij als de ontvanger kennis met kunst van salseros die bij hun werk zijn gei?nspireerd door salsa. De eerste drie kunst e-cards zijn inmiddels geplaatst, dus laat je inspireren!

Ben jij ook (salsa)kunstenaar? Stuur dan je (digitale) kunstwerk naar ons toe en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

30-06-2007

Videoverslag workshop Festival Mundial

Bekijk hier het filmpje wat Nieuwsbedrijf maakte van de merengue- en salsaworkshop die SCB-vrijwilligers gaven tijdens Festival Mundial. Let op! Het filmpje bevat twee items: het tweede item gaat over de workshop van SCB (je kunt het filmpje doorspoelen). Veel kijkplezier!

Newsflash

20-04-2007

SalsaFun of Salsa Comite? Brabant?

Salsa Comite? Brabant (SCB) is opgericht in maart 2003 en heeft sinds 20 januari 2004 de vorm van een stichting. Door een fusie met een aantal actievelingen in de Brabantse salsa scene zoals de mensen van SalsaFun, Salsacirkel Eindhoven en Radio Carrousel is het huidige Salsa Comite? Brabant een samenwerkingsverband geworden van verschillende partijen. Wie is wie en wie doet wat?

Stichting Salsa Comite? Brabant is de paraplu waar verschillende commissies -beter gezegd werkgroepen- onder vallen. Die werkgroepen draaien voornamelijk op vrijwilligers. Maar in elke werkgroep zit altijd e?e?n bestuurslid. Meer over het bestuur kun je lezen op de pagina Over Ons. Zie je meteen welke 'koppen' erbij horen.

Ee?n van de werkgroepen is SalsaFun (waaronder de fotografen en de shows & workshops vallen), een andere werkgroep is Radio Carrousel, een derde werkgroep is Salsa Merit Awards. De SCB-redactie is verantwoordelijk voor de website. De redactieleden werken cross-werkgroep en richten zich op communicatie. Maar we hebben ook nog bijvoorbeeld de carnavalscommissie. Eigenlijk kan er voor elk leuk initiatief een commissie of werkgroep worden opgericht.

De website die je nu bezoekt, is de officie?le site van Salsa Comite? Brabant. De site heeft weliswaar als URL 'www.salsafun.nl'; dat komt echter doordat de oude SalsaFun-site als basis is gebruikt voor de nieuwe site van SCB. Op zeer korte termijn kom je bij het intypen van www.salsacomite.nl automatisch op deze site terecht.

Het komend jaar gaan we ons steeds meer presenteren onder de paraplunaam 'Salsa Comite? Brabant'. We hopen voor de Brabantse salsa scene leuke toegevoegde waarde te kunnen brengen naast alles wat de locaties, organisaties en dansscholen organiseren. We hopen een versterkende factor te kunnen zijnbij alles wat met salsa in Brabant te maken.

Namens het bestuur en alle vrijwilligers,

Marion del Prado

28-09-2009

NEWSFLASH

Newsflash

Op deze pagina vind je berichten over Stichting Salsa Comité Brabant en haar commissies. Dit kunnen berichten zijn over de organisatie zelf, over haar activiteiten of bijvoorbeeld over de ontwikkeling van deze website.

20-11-2008

Shout it out!

Wil je iets kwijt aan de bezoekers van deze site? Shout it out in de shoutbox rechts onderaan op HOME! Bij 'Wie is online?' kun je zien wie tegelijk met jou op de site zit...als die persoon tenminste zijn naam heeft ingevuld door op het 'W.I.E.-poppetje' te klikken!

Let op! Kwetsende opmerkingen en reclameberichten worden uit de shoutbox verwijderd! Wil je een salsa-activiteit promoten, mail dan naar de redactie.