13-06-2007

Andere pagina's bij Nieuws

17-01-2010

Vrijwilliger bij SCB worden?

We kunnen nog steeds meer vrijwilligers gebruiken voor website (redactie en technisch) en voor de workshops. Vooral vrijwilligers die niet onder een commerciële vlag vallen en het leuk vinden workshops te geven. Maar we kunnen ook hulp gebruiken bij de administratie daaromtrent. Voor het laatste heeft enig gevoel voor sales en administratie de voorkeur. Dus voel je iets hiervoor en wil je meer weten over de werkzaamheden en de vergoeding, neem dan contact op met het bestuur van Salsa Comité Brabant

09-07-2007

Over ons...

Wil je meer te weten komen over wie SCB is en wat SCB en haar commissies doen? Kijk dan eens op de Over Ons-pagina!
09-07-2007

Kunst van salseros

Weer een nieuwe rubriek bij de e-cards: Salsa & Arte. Via deze cards maken zowel jij als de ontvanger kennis met kunst van salseros die bij hun werk zijn gei?nspireerd door salsa. De eerste drie kunst e-cards zijn inmiddels geplaatst, dus laat je inspireren!

Ben jij ook (salsa)kunstenaar? Stuur dan je (digitale) kunstwerk naar ons toe en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

30-06-2007

Videoverslag workshop Festival Mundial

Bekijk hier het filmpje wat Nieuwsbedrijf maakte van de merengue- en salsaworkshop die SCB-vrijwilligers gaven tijdens Festival Mundial. Let op! Het filmpje bevat twee items: het tweede item gaat over de workshop van SCB (je kunt het filmpje doorspoelen). Veel kijkplezier!

Newsflash

15-06-2009

Foto's, vrijwilligers & SCB

Er zijn weer veel activiteiten in de regio. En iedereen kan wel wat hulp her en der gebruiken. Wat doet Salsa Comite? Brabant hier eigenlijk in?

Bij SCB sluiten mensen zich aan die graag iets voor de salsa in het algemeen willen doen en daar vrij in willen zijn. Kortom, geen continue aansluiting bij een commercieel bedrijf willen. Men geeft aan dat het fijn is om bij een neutrale stichting te horen en zo iedere organisator te kunnen helpen. Neutraal is dus een sleutel woord in deze.

Ook onze fotografen werken op die manier. Onze website kun je als een informatief portal beschouwen over alle Brabantse instanties heen. Een soort olie tussen de raderen. Dat heeft zo zijn waarde, ook zakelijk voor een ieder die iets met salsa en aanverwante zaken (zoals zouk, en zumba) doet in Brabant.

Wij geven kosteloos nieuws over iedereen, voor iedereen. Radio Carrousel draagt daar als medium ook zijn steentje aan bij. Directe reclame is verboden wegens de mediawet. Maar algemene salsa-reclame daarentegen niet. En dat is dus wat we draaien en waar we over vertellen. Goed voor de organisatoren en dansscholen!

Wil je meer weten over het SCB en/of vrijwilliger worden, neem dan gerust eens contact met ons op!. Tot Salsa, tot Fun!

28-09-2009

NEWSFLASH

Newsflash

Op deze pagina vind je berichten over Stichting Salsa Comité Brabant en haar commissies. Dit kunnen berichten zijn over de organisatie zelf, over haar activiteiten of bijvoorbeeld over de ontwikkeling van deze website.

20-11-2008

Shout it out!

Wil je iets kwijt aan de bezoekers van deze site? Shout it out in de shoutbox rechts onderaan op HOME! Bij 'Wie is online?' kun je zien wie tegelijk met jou op de site zit...als die persoon tenminste zijn naam heeft ingevuld door op het 'W.I.E.-poppetje' te klikken!

Let op! Kwetsende opmerkingen en reclameberichten worden uit de shoutbox verwijderd! Wil je een salsa-activiteit promoten, mail dan naar de redactie.