13-06-2007

Andere pagina's bij Nieuws

17-01-2010

Vrijwilliger bij SCB worden?

We kunnen nog steeds meer vrijwilligers gebruiken voor website (redactie en technisch) en voor de workshops. Vooral vrijwilligers die niet onder een commerciële vlag vallen en het leuk vinden workshops te geven. Maar we kunnen ook hulp gebruiken bij de administratie daaromtrent. Voor het laatste heeft enig gevoel voor sales en administratie de voorkeur. Dus voel je iets hiervoor en wil je meer weten over de werkzaamheden en de vergoeding, neem dan contact op met het bestuur van Salsa Comité Brabant

09-07-2007

Over ons...

Wil je meer te weten komen over wie SCB is en wat SCB en haar commissies doen? Kijk dan eens op de Over Ons-pagina!
09-07-2007

Kunst van salseros

Weer een nieuwe rubriek bij de e-cards: Salsa & Arte. Via deze cards maken zowel jij als de ontvanger kennis met kunst van salseros die bij hun werk zijn gei?nspireerd door salsa. De eerste drie kunst e-cards zijn inmiddels geplaatst, dus laat je inspireren!

Ben jij ook (salsa)kunstenaar? Stuur dan je (digitale) kunstwerk naar ons toe en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

30-06-2007

Videoverslag workshop Festival Mundial

Bekijk hier het filmpje wat Nieuwsbedrijf maakte van de merengue- en salsaworkshop die SCB-vrijwilligers gaven tijdens Festival Mundial. Let op! Het filmpje bevat twee items: het tweede item gaat over de workshop van SCB (je kunt het filmpje doorspoelen). Veel kijkplezier!

Newsflash

20-11-2008

Salsa Comite? Brabant: wie doet nu eigenlijk wat?

Wij krijgen wel eens vragen over hoe wij georganiseerd zijn. Wie doet nou eigenlijk wat? Een korte uitleg.

Er is een dagelijks bestuur wat op de achtergrond beleid en richting bepaalt. De leden van het dagelijks bestuur vergaderen regulier eens in het half jaar. Er wordt getoetst of de doelstelling waar wordt gemaakt en er wordt besproken wat er aan leuke dingen op de plank ligt en wat er aan zit te komen. In de periode tussen de vergaderingen in wordt er veel per mail besproken.

Marion del Prado is iemand die buiten op feesten te zien is en vaak naar buiten treedt als gezicht van SCB. Ze is bestuurslid en stuurt een paar commissies aan. Maar naast haar staan een penningmeester met een even zo belangrijke taak e?n een voorzitter. En daarnaast een grote groep andere betrokkenen.

We verzorgen allerhande zaken: fotografie, workshops, advies, feestbegeleiding en beveiliging, (tekst)redactie, deze website, radio en TV-ondersteuning. Als het maar tot doel heeft salsa in de breedste zin van het woord te promoten.

Voor elk klusje is wel een vrijwilliger beschikbaar. Deze vrijwilligers krijgen netjes een vergoeding. Ze doen dat wat ze leuk vinden en ook niet meer dan dat. Mensen die alleen in de voor hun juiste tijd ter beschikking staan om leuke dingen te doen. Wil je meer weten of denk je ons te kunnen helpen, mail ons dan gerust!

28-09-2009

NEWSFLASH

Newsflash

Op deze pagina vind je berichten over Stichting Salsa Comité Brabant en haar commissies. Dit kunnen berichten zijn over de organisatie zelf, over haar activiteiten of bijvoorbeeld over de ontwikkeling van deze website.

20-11-2008

Shout it out!

Wil je iets kwijt aan de bezoekers van deze site? Shout it out in de shoutbox rechts onderaan op HOME! Bij 'Wie is online?' kun je zien wie tegelijk met jou op de site zit...als die persoon tenminste zijn naam heeft ingevuld door op het 'W.I.E.-poppetje' te klikken!

Let op! Kwetsende opmerkingen en reclameberichten worden uit de shoutbox verwijderd! Wil je een salsa-activiteit promoten, mail dan naar de redactie.