13-06-2007

Andere pagina's bij Nieuws

17-01-2010

Vrijwilliger bij SCB worden?

We kunnen nog steeds meer vrijwilligers gebruiken voor website (redactie en technisch) en voor de workshops. Vooral vrijwilligers die niet onder een commerciële vlag vallen en het leuk vinden workshops te geven. Maar we kunnen ook hulp gebruiken bij de administratie daaromtrent. Voor het laatste heeft enig gevoel voor sales en administratie de voorkeur. Dus voel je iets hiervoor en wil je meer weten over de werkzaamheden en de vergoeding, neem dan contact op met het bestuur van Salsa Comité Brabant

09-07-2007

Over ons...

Wil je meer te weten komen over wie SCB is en wat SCB en haar commissies doen? Kijk dan eens op de Over Ons-pagina!
09-07-2007

Kunst van salseros

Weer een nieuwe rubriek bij de e-cards: Salsa & Arte. Via deze cards maken zowel jij als de ontvanger kennis met kunst van salseros die bij hun werk zijn gei?nspireerd door salsa. De eerste drie kunst e-cards zijn inmiddels geplaatst, dus laat je inspireren!

Ben jij ook (salsa)kunstenaar? Stuur dan je (digitale) kunstwerk naar ons toe en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

30-06-2007

Videoverslag workshop Festival Mundial

Bekijk hier het filmpje wat Nieuwsbedrijf maakte van de merengue- en salsaworkshop die SCB-vrijwilligers gaven tijdens Festival Mundial. Let op! Het filmpje bevat twee items: het tweede item gaat over de workshop van SCB (je kunt het filmpje doorspoelen). Veel kijkplezier!

Newsflash

28-05-2008

Hvenement in Breda: het was super !


Toplocatie, superbands, geweldige sfeer, prachtig weer en niet te vergeten de perfecte dansvloer!

Bij deze zou ik iedereen willen bedanken voor de samenwerking. Het optrommelen van de salseros in het dansschoolcircuit (met name Para & Salsavista: top!), alle bands, vooral Con Clave die echt last minute is geboekt, de DJ's Kenny, Sandro, Cliff en Ache voor hun waanzinnige flexibiliteit en bijdrage, de vrijwilligers van Salsa Comite? Brabant voor de workshops en ook Patrick van de Para, Sandra & kids van Salsa Volcanica, de bezetting van de kraam met de flyers en alle andere hulp. Ook speciale dank van de organisatie dat men zich gehouden heeft aan de regels qua flyeren.

Salsainfo als stagemanager en algemene bijdrage, onze jarige fotograaf Keith, het netwerk om de zouk, wat helaas nog niet helemaal gekregen heeft wat we wilden. Ruimte voor verbetering en samenwerking dus voor volgend jaar.

Ook speciale dank aan iedereen die naar me toe is gekomen met constructief commentaar. Ik heb geluisterd en neem het mee. En als laatste dank aan de salseros in Breda en omstreken en iedereen die van ver kwam. Jullie waren in grote getale aanwezig en het was waanzinnig gezellig.

Want het is duidelijk: als wij zorgen dat dit soort evenementen veel bezoekers krijgen dan zijn organisaties en sponsors bereid er een vervolg aan te geven. That's the only way. Samenwerken en bovenlangs denken. Geen focus op korte termijn eigenbelang. Dan kun je salsa aan het publiek laten zien en willen er meer mensen salsa dansen. Vervolgens komen er meer bezoekers en brengt het meer op. En daar wordt iedereen beter van.

See you next year!

namens Stichting Hvenement
Marion del Prado

28-09-2009

NEWSFLASH

Newsflash

Op deze pagina vind je berichten over Stichting Salsa Comité Brabant en haar commissies. Dit kunnen berichten zijn over de organisatie zelf, over haar activiteiten of bijvoorbeeld over de ontwikkeling van deze website.

20-11-2008

Shout it out!

Wil je iets kwijt aan de bezoekers van deze site? Shout it out in de shoutbox rechts onderaan op HOME! Bij 'Wie is online?' kun je zien wie tegelijk met jou op de site zit...als die persoon tenminste zijn naam heeft ingevuld door op het 'W.I.E.-poppetje' te klikken!

Let op! Kwetsende opmerkingen en reclameberichten worden uit de shoutbox verwijderd! Wil je een salsa-activiteit promoten, mail dan naar de redactie.