13-06-2007

Andere pagina's bij Nieuws

17-01-2010

Vrijwilliger bij SCB worden?

We kunnen nog steeds meer vrijwilligers gebruiken voor website (redactie en technisch) en voor de workshops. Vooral vrijwilligers die niet onder een commerciële vlag vallen en het leuk vinden workshops te geven. Maar we kunnen ook hulp gebruiken bij de administratie daaromtrent. Voor het laatste heeft enig gevoel voor sales en administratie de voorkeur. Dus voel je iets hiervoor en wil je meer weten over de werkzaamheden en de vergoeding, neem dan contact op met het bestuur van Salsa Comité Brabant

09-07-2007

Over ons...

Wil je meer te weten komen over wie SCB is en wat SCB en haar commissies doen? Kijk dan eens op de Over Ons-pagina!
09-07-2007

Kunst van salseros

Weer een nieuwe rubriek bij de e-cards: Salsa & Arte. Via deze cards maken zowel jij als de ontvanger kennis met kunst van salseros die bij hun werk zijn gei?nspireerd door salsa. De eerste drie kunst e-cards zijn inmiddels geplaatst, dus laat je inspireren!

Ben jij ook (salsa)kunstenaar? Stuur dan je (digitale) kunstwerk naar ons toe en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

30-06-2007

Videoverslag workshop Festival Mundial

Bekijk hier het filmpje wat Nieuwsbedrijf maakte van de merengue- en salsaworkshop die SCB-vrijwilligers gaven tijdens Festival Mundial. Let op! Het filmpje bevat twee items: het tweede item gaat over de workshop van SCB (je kunt het filmpje doorspoelen). Veel kijkplezier!

Newsflash

22-05-2011

Bestuurswissel 2011 Salsa Comité Brabant

Er zijn weer wat jaren verstreken. Het bestaande dagelijks bestuur van Stichting Salsa Comité Brabant was toe aan een wissel. Marjon van de Nadort (penningmeester) en André Engelman (voorzitter) treden af. Marjon moet i.v.m. haar werk afscheid nemen en André wil graag wat meer praktisch bijdragen door meer workshops te gaan doen.

Voor hen komen in de plaats Lloyd Muyden (penningmeester) en Jenny Lambrechts (voorzitster). De eerste is een puur financieel persoon, iets minder verbonden met salsa, wel goed voor de centjes en de laatste is… de moeder van DJ Ellen (van Utty en Ellen). Een mooie brug met de nieuwe generatie.

Natuurlijk blijven de operationele commissies zoals ze zijn. We hopen met Salsa Comité Brabant nog mooie activiteiten te organiseren. Plannen voor dit jaar zijn meer radio en radio feesten, meer workshops en ondersteuning in de bredere gerichte salsa-activiteiten in Brabant. Maar vooral het blijven verbinden van mensen! Er zullen dus nog steeds oproepen voor vrijwilligers zijn voor activiteiten (we kunnen nog iemand gebruiken die in het weekend wil helpen met informatie op deze site te zetten).

Binnenkort foto’s van de nieuwe bestuursleden op de “Over ons“ pagina. Marjon: namens iedereen hartstikke bedankt voor alles! Je bijdrage was top!

22-05-2011

Geen Salsa4All Hvenement in 2011

Vele vragen krijg ik over of het doorgaat. Het antwoord is dus: nee. De Stichting Hvenement vindt de financiële risico's en het doel van het festival niet met elkaar in evenwicht.

We hebben er wat prachtigs van gemaakt de afgelopen jaren, dat klopt. Maar onder andere entree heffen op een openbare locatie blijft vervelend. En daar werd terecht ook over geklaagd. De gemeente sponsort het ponton, de rest van de kosten moest opgebracht worden door het festival zelf. En dan wegen baten en lasten niet tegen elkaar op.

Inmiddels heb ik via het 'zoemcircuit' gehoord dat Marc van de Para er nog een kleine draai aan gaat geven en wel slechts zondag 12 juni van 14.00 - 23.00 uur, 'Salsa in Breda’ m.m.v. de orkesten Porque No en Poder Latino, o.a DJ Matti en de Spaanse dansgroep Los de Málaga. Het SCB is hier niet over geinformeerd, wat trouwens ook niet hoeft, maar is er dus ook niet bij betrokken.

Ach ja, wie weet, Breda is een bruisende stad, ook voor salsa. Het zal niet de eerste keer zijn dat er opeens andere mogelijkheden zich voordoen voor salsa... En nog even voor de goede orde: ondanks dat er signalen zijn geweest van andere partijen voor een doorstart van Cubamania, zal ook dat festival echt niet doorgaan dit jaar.

28-09-2009

NEWSFLASH

Newsflash

Op deze pagina vind je berichten over Stichting Salsa Comité Brabant en haar commissies. Dit kunnen berichten zijn over de organisatie zelf, over haar activiteiten of bijvoorbeeld over de ontwikkeling van deze website.

20-11-2008

Shout it out!

Wil je iets kwijt aan de bezoekers van deze site? Shout it out in de shoutbox rechts onderaan op HOME! Bij 'Wie is online?' kun je zien wie tegelijk met jou op de site zit...als die persoon tenminste zijn naam heeft ingevuld door op het 'W.I.E.-poppetje' te klikken!

Let op! Kwetsende opmerkingen en reclameberichten worden uit de shoutbox verwijderd! Wil je een salsa-activiteit promoten, mail dan naar de redactie.