27-11-2010

Inschrijven nieuwsbrieven Brabantse salsadansscholen

Directe links om je in te schrijven voor nieuwsbrieven van salsa-dansscholen in Brabant.

31-01-2011

Op zoek naar een leuke band? Diferensia!

Sherwin Emelina speelt in een 4-koppig salsa bandje uit Tilburg (Diferensia Band) en zij komen graag spelen op jouw salsaparty of evenement. Hun genres zijn, van Salsa naar Zouk, Merengue, Bachata of Caribbean muziek. Kortom, voor elk wat wils.

Wil je een geslaagde party hebben voor een redelijke prijs, neem dan contact op met Sherwin Emelina via 06-34151765 of mail. Check ook hun website

27-11-2010

Friendly interesting bannersSalsacomite


salsa.nl

Link voor Link

27-11-2010

Locaties & dansscholen

Vind je dat jouw locatie of dansschool hier ook thuishoort? Mail dan naar de redactie voor de voorwaarden.Dansscholen

Locaties: Le Haen in Veldhoven en Het Klooster in Nuenen

Telefoon: 040-251 30 90
Web: website Salsapati
Lid van Salsa United: n.b.

Korte omschrijving
Salsapati verzorgt cursussen voor beginners tot en met vergevorderden. In de beginnerscursus komen salsa en merengue aan bod. Voor de meer gevorderden worden ook de bachata, Antilliaanse wals en rueda gei?ntroduceerd. Bij alle niveau's ligt de nadruk op salsa. Plezier in het dansen staat centraal tijdens de lessen.
Locatie: Dansscentrum Rottier in Roosendaal

Telefoon: 06-42833514 (Patrick, op werkdagen van 10.00u – 17.00u) of 06-14527115 (Leroy, op werkdagen van 17.00u – 22.00u)
Lid van Salsa United: ja

Web: website Latin Soul

Korte omschrijving
Latin Soul is een jonge en dynamische dansschool onder leiding van Patrick de Jong en Leroy Naarden. Met Latin Soul willen zij hun kennis maar vooral het plezier in de salsa doorgeven aan zoveel mogelijk mensen in Roosendaal en de wijde omgeving. Lol en enthousiasme en een duidelijke en gestructureerde cursusopbouw kenmerken de lessen bij Latin-Soul.
Locaties: Grand-Café Restaurant Upstairs en Poelewei in Breda

Telefoon: 06-21830099 (Ruud), 06-26858515 (Paul),
06-16916011 (Claudia)
Web: website Salsavista
Lid van Salsa United: n.b.

Korte omschrijving
SalsaVista is een dansschool gericht op de Zuidamerikaanse dans 'salsa'. De stijlen die gegeven worden zijn hoofdzakelijk in Cubaanse stijl. Om de verschillen te leren kennen wordt er afgewisseld met LA stijl. Daarnaast wordt er ook les gegeven in bachata, merengue, zouk en rueda (alles op diverse niveau's). SalsaVista geeft les in Breda en Oosterhout.Locatie: Activiteitencentrum Het Turfschip, Langebrugstraat 63, Etten-Leur

Telefoon: 06-18804438 (Curtley)
Web: website SalsaGalante
Lid van Salsa United: n.b.

Korte omschrijving
SalsaGalante is een dansschool gericht op Zuid- en Latijns-Amerikaanse dansen. SalsaGalante richt zich vooral op Merengue, Son Montuno, Salsa, Bachata, Cha cha cha en niet te vergeten Zouk. De lessen worden op verschillende niveaus gegeven. SalsaGalante staat voor de elegantie tijdens het dansen: de elegante manier van dansen is onder meer te zien bij oprichter Curtley en de overige docenten.

Locaties

Adressen:
Locatie De Grott, Haagweg 98, 4814 GH Breda, door de groene poort
Locatie PARA Breda, Van Coothplein 39, 4811 ND Breda, in het steegje links

Telefoon: Marc Grott: 06-54 79 65 05 (b.g.g. 076-564 03 83)
Web: website van De Grott/Para

Korte omschrijving
De Grott is een uniek pand gelegen aan de rand van het centrum. Het pand werd ooit gebruikt voor de opslag van kolen maar tegenwoordig doet het dienst als centrum geschikt voor diverse doeleinden, o.m. dansen.
PARA is van oudsher een ambachtsschool die een lange Bredase historie kent in het centrum van Breda. Nu staat PARA Breda voor o.m. salsafeesten.27-11-2010

LINK VOOR LINK

Links

Op deze pagina vind je links naar interessante internetpagina's die iets met salsa te maken hebben. Aan het plaatsen van een link zijn voorwaarden verbonden.

Salsa Comité Brabant hanteert het 'link-voor-link-principe' voor de pagina's 'Dansscholen' en 'locaties'. Alleen indien dansscholen en locaties de SCB-banner met link op hun homepagina plaatsen, kan er een banner van de betreffende dansschool of locatie op deze pagina worden geplaatst. De banner verschijnt op alle pagina's van de link-voor-link-pagina in de linkerkolom.

Indien de SCB-banner/link niet op de homepagina, maar op de linkpagina van de dansschool of locatie wordt geplaatst, heeft de dansschool of locatie alleen recht op een tekstlink bij de desbetreffende rubriek op deze pagina.

Voor informatie over de bannermogelijkheden op de overige link-pagina's kun je ons e-mailen