27-11-2010

Inschrijven nieuwsbrieven Brabantse salsadansscholen

Directe links om je in te schrijven voor nieuwsbrieven van salsa-dansscholen in Brabant.

31-01-2011

Op zoek naar een leuke band? Diferensia!

Sherwin Emelina speelt in een 4-koppig salsa bandje uit Tilburg (Diferensia Band) en zij komen graag spelen op jouw salsaparty of evenement. Hun genres zijn, van Salsa naar Zouk, Merengue, Bachata of Caribbean muziek. Kortom, voor elk wat wils.

Wil je een geslaagde party hebben voor een redelijke prijs, neem dan contact op met Sherwin Emelina via 06-34151765 of mail. Check ook hun website

27-11-2010

Friendly interesting bannersSalsacomite


salsa.nl

Link voor Link

27-11-2010

Bands die de afgelopen jaren in Brabant speelden

Deze rubriek is expliciet gemaakt voor bands die de afgelopen jaren met een zekere regelmaat te horen waren/zijn in het Brabantse (salsa)circuit, op Brabantse locaties en op Brabantse feesten. Bands die in aanmerking willen komen voor vermelding op deze pagina kunnen ons altijd e-mailen.

27-11-2010

LINK VOOR LINK

Links

Op deze pagina vind je links naar interessante internetpagina's die iets met salsa te maken hebben. Aan het plaatsen van een link zijn voorwaarden verbonden.

Salsa Comité Brabant hanteert het 'link-voor-link-principe' voor de pagina's 'Dansscholen' en 'locaties'. Alleen indien dansscholen en locaties de SCB-banner met link op hun homepagina plaatsen, kan er een banner van de betreffende dansschool of locatie op deze pagina worden geplaatst. De banner verschijnt op alle pagina's van de link-voor-link-pagina in de linkerkolom.

Indien de SCB-banner/link niet op de homepagina, maar op de linkpagina van de dansschool of locatie wordt geplaatst, heeft de dansschool of locatie alleen recht op een tekstlink bij de desbetreffende rubriek op deze pagina.

Voor informatie over de bannermogelijkheden op de overige link-pagina's kun je ons e-mailen