27-11-2010

Inschrijven nieuwsbrieven Brabantse salsadansscholen

Directe links om je in te schrijven voor nieuwsbrieven van salsa-dansscholen in Brabant.

31-01-2011

Op zoek naar een leuke band? Diferensia!

Sherwin Emelina speelt in een 4-koppig salsa bandje uit Tilburg (Diferensia Band) en zij komen graag spelen op jouw salsaparty of evenement. Hun genres zijn, van Salsa naar Zouk, Merengue, Bachata of Caribbean muziek. Kortom, voor elk wat wils.

Wil je een geslaagde party hebben voor een redelijke prijs, neem dan contact op met Sherwin Emelina via 06-34151765 of mail. Check ook hun website

27-11-2010

Friendly interesting bannersSalsacomite


salsa.nl

Link voor Link

28-06-2009

Link voor link in het kort

Niets van deze link-pagina's mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen of vermenigvuldigd op welke wijze dan ook. Wil je informatie over deze pagina? Stuur ons dan een
e-mail


Locaties en dansscholen
Hier vind je informatie over Brabantse (salsa-en zouk)dansscholen, danslocaties en Salsa United, de overkoepelende organisatie voor Salsa, Zouk en overige Latin dansscholen in Nederland. Salsa United is op 16 mei 2007 opgericht en inmiddels gefuseerd met het in februari 2008 opgerichtte Salsa en Zouk Dance Masters.

Salsa United is een verbond van enthousiaste salsadansscholen die samen het salsadansen in Nederland naar een hoger niveau willen te tillen en de samenwerking tussen de dansscholen willen vergroten. Zij streven ernaar hun kennis van muziek en dans te vergroten door uit elkaars ervaring te putten, evenementen en workshops te organiseren, buitenlandse instructeurs uit te nodigen en wedstrijden te houden.

(Bron: Nieuwsbrief Salsaventura)

Naar het overzicht van locaties en dansscholen


Latin/Salsa DJ's (uit & regelmatig draaiend in Brabant)
Brabantse salsafeesten zijn hot & gezellig, open van sfeer en goed bezocht. Dit wordt niet in de laatste plaats bewerkstelligd door de DJ's. Allen hebben een eigen stijl en muziekkeuze en dat maakt ze stuk voor stuk uniek. Hieronder vind je een overzicht van DJ's woonachtig in Brabant en van DJ's die veel in Brabant draaien...juist omdat ze het zo prima vinden bij ons!

Naar het overzicht met (Brabantse) Latin/ Salsa DJ's


Bands die de afgelopen jaren in Brabant speelden
Deze rubriek is expliciet gemaakt voor bands die de afgelopen jaren en /of met een zekere regelmaat te horen waren/zijn in het Brabantse (salsa)circuit, op Brabantse locaties en op Brabantse feesten.

Naar het overzicht met bands die de afgelopen jaren in Brabant speelden


Various friends and fun
Salsa en latin is méér dan alleen dansen! Daarom een pagina vol met leuke en handige links voor salsa en latinlovers!

Naar het overzicht met various friends and fun


Goede doelen

Naar het overzicht met goede doelen

27-11-2010

LINK VOOR LINK

Links

Op deze pagina vind je links naar interessante internetpagina's die iets met salsa te maken hebben. Aan het plaatsen van een link zijn voorwaarden verbonden.

Salsa Comité Brabant hanteert het 'link-voor-link-principe' voor de pagina's 'Dansscholen' en 'locaties'. Alleen indien dansscholen en locaties de SCB-banner met link op hun homepagina plaatsen, kan er een banner van de betreffende dansschool of locatie op deze pagina worden geplaatst. De banner verschijnt op alle pagina's van de link-voor-link-pagina in de linkerkolom.

Indien de SCB-banner/link niet op de homepagina, maar op de linkpagina van de dansschool of locatie wordt geplaatst, heeft de dansschool of locatie alleen recht op een tekstlink bij de desbetreffende rubriek op deze pagina.

Voor informatie over de bannermogelijkheden op de overige link-pagina's kun je ons e-mailen