17-04-2011

Foto's van de maand maart












13-02-2011

La Chispa fotowedstrijd

De Latijns-Amerika-community La Chispa organiseert een fotowedstrijd. Houd jij van fotograferen als hobby of ben je professioneel fotograaf en heb jij prachtige beelden uit Latijns-Amerika? Doe dan mee met deze leuke wedstrijd. Stuur je mooiste foto's in en breng samen met La Chispa Latijns-Amerika in beeld. En maak kans op een eervolle prijs.

Lees meer

08-01-2011

Johan dompelt onder


Traditiegetrouw vinden er op 1 januari in Nederland Nieuwjaarsduiken plaats. Ook de Nederlandse militairen in Afghanistan hebben er een op Kandahar Airfield georganiseerd. Meer dan 200 mensen waagden na een kleine bijdrage voor het goede doel een sprong in het water.

In Afghanistan is geen strand en op de Afghaanse vliegbasis is geen zwembad, maar dankzij een geïmproviseerd badje konden men toch met een verfrissende duik aan het nieuwe jaar beginnen. Het decor met de pier van Scheveningen en een Hollandse molen droeg bij aan het thuisgevoel. Na afloop was er, volgens oud Nederlands recept, erwtensoep en rookworst.

Ook de coalitiepartners hebben een Nieuwjaarsduik genomen. De commandant van Kandahar Airfield, de Amerikaanse generaal Kendall, ging als eerste te water.

25-10-2008

Als jullie me missen ben ik...

SCB-fotograaf Keith tijdens Prinsjesdag

Salsa Foto's

14-06-2011

Foto's salsa feesten 2011 - april t/m juni


31-03-2009

FOTO'S

Foto's

Heb je leuke fotos gemaakt tijdens een salsa feest, les, workshop of optreden, en wil je die graag delen met de andere bezoekers van onze site?

Stuur je foto's (minimale resolutie 800x600) dan door naar onze fotocommissie onder vermelding van je naam, locatie en de datum wanneer de foto genomen is.

29-06-2009

Gastenboek

Heb je ons gastenboek al eens gelezen? We vinden het leuk als je een berichtje achterlaat!
10-05-2011

Salsa foto's 2011

13-04-2011

SCB-fotograaf op jouw feest?

"Hoe kan ik 'n SCB-fotograaf op mijn feest laten fotograferen?" Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Onze fotografen zijn, naast dat ze aardige mensen zijn, ook bijna professionals. Ze fotograferen erg mooi en hebben apparatuur die ervoor zorgt dat we kwaliteit op onze website kunnen zetten. Je kunt de foto's zo uitprinten en in een lijst zetten. Dus logisch dat iedereen ze wel op hun feest wil hebben.

Wil je dat een van onze fotografen eens bij je langs komt, mail dan naar Marion. Zij kijkt of de planning en interesse van de fotograaf het toelaten en zij spreekt af met jullie wat de voorwaarden zijn. Het is vaak druk in salsaland, dus we kunnen helaas niet aan ieder verzoek voldoen. Maar als je op tijd bent met je verzoek, wie weet...

13-04-2011

SCB zoekt fotografen!

Salsafeestje in Brabant of daarbuiten? Grote kans dat je daar ook een fotograaf van Salsa Comité Brabant tegen het lijf loopt! Het team van officiële SCB-fotografen bestaat al uit een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Maar we kunnen altijd meer vrijwilligers gebruiken, mede gezien het steeds groter wordende aanbod van feesten! Zeker weten dat je sociale salsaleven er een boost van krijgt! Daarnaast is het leuk te voorzien in een behoefte van ons salsadansers: de fotopagina is een van de populairste pagina's van deze website!

Vind jij het ook leuk om foto's te nemen op feesten en tijdens lessen? En wil je meer weten over de vergoedingen daarvoor en de afspraken daarover? Meld je dan nu aan via onze fotocommissie!

06-10-2009

Vakantiestemming!


Met deze schitterende fotoserie van Costa Rica, gemaakt door SCB-fotograaf James vd Bergh (wow, in november ga ik (Esmaralda) dit ook allemaal zien!)


08-01-2011

Foto's Hvenement 2010 live!

Check nu de foto's van het fantastische Hvenement 2010!

Heb je zelf foto's gemaakt (minimaal 800 x 600 resolutie), stuur ze dan naar Roger. Mocht je een cd met foto's willen sturen, mail hem dan even voor zijn postadres. Wil je feedback geven, mail dan naar Marion.

Lees het verslag van Hvenement 2010

Hvenement filmpje 1
Hvenement filmpje 2
Hvenement filmpje 3
Hvenement filmpje 4

08-01-2011

Foto's Antilliaanse Feesten